Accesorii unghii de la Aliexpress

Pentru rezultate profesionale ai nevoie de ustensile profesionale! Aici vedeți produse de la Aliexpress, totul pentru corecția și desingul unghiilor. Am ales 9 produse care sunt importante în nail art. În asortiment sunt multe produse, dar astăzi am vorbit despre unele din ele.

Gel Venalisa Nail Art

Gelul Venalisa Professional este ideal pentru realizarea modelelor, pentru a se aplica pe toată unghia pentru a le colora frumos sau pentru a realiza manichiura french. Calitate excelentă cu livrare gratuită. Se lucrează foarte ușor și cel mai important că Aliexpress ne oferă 180 de culori diferite la alegere. În jur de 8 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Pensule profesionale pentru pictaturi pe unghii

Monja, pensule profesionale pentru pictaturi pe unghii. Pensulele nail art sunt comode și îți conferă control în construcția oricărui model de unghie. Sunt 7 în set, pensule pentru construcția și decorarea unghiilor false. Se recomandă curățarea pensulelor după fiecare utilizare. În jur de 9 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Set pentru design unghii

Pe Aliexpress gasești o gamă foarte largă pentru desingul unghiilor. Pentru lacuri cu decorare sub formă de cristale, pietre, flori. Decoratiuni 3D pentru unghii, diamante. În jur de 12 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Pietre pentru Nail Art

Pietre pentru Nail Art, Flatback Crystal AB & Crystal Clear. Pietre pentru decorarea unghiilor. Vrei ceva deosebit, alege pietre pentru decorațiune.  În jur de 10 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Gel-Lac pentru Nail Art

CANNI de înaltă calitate, gel-lac pentru unghii. În set sunt 60 de culori, comandă acum și benefeciază de marea reducere de la Aliexpress. În jur de 30 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Gel Cat’s Eye

Manichiura cat eye, cel mai mare trend din 2018-2019 .Gelul este foarte practic și în pachet este Magnet pentru Cat Eye. Produsul de la Aliexpress este de calitate înaltă și la un preț foarte avantajos.  În jur de 35 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Cuticle pusher

Bete din lemn de trandafir cu două capete pentru împingerea cuticulelor. Instrument pentru cuticulă, 100 buc / pachet pentru împingere și îndepărtarea cuticulei. Sunt practice, de calitate înaltă și cel mai important că au un preț foarte mic pentru o cantitate așa mare. În jur de 30 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Instrument profesional manichiura/pedichiura

Gama de instrumente Spadabravo este realizată după cele mai înalte standarde de calitate și este recomandată uzului profesional. Instrument profesional de cuticule din oțel inoxidabil cu două capete. Are funcție dublă, este folosit pentru împingerea sau îndepartarea cuticulelor, atît în manichiura clasică, cît și în manichiura cu unghii false. Realizat după înalte standarde de calitate, instrumentul de manichiura asigură o rezistență deosebită. În jur de 15 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Pila Profesionala 100/180

Pila profesională de cea mai bună calitate pentru pilirea unghiilor naturale sau artificiale pentru manichiura cu gel sau acryl. Pila NailSunShine este mult mai rezistentă, astfel o poți utiliza de două ori mai mult decat o pila normală. În jur de 5 lei bucata MD.

CUMPĂR ACUM