Body cu Bentițe pentru bebeluși Popreal

Body cu Bentițe pentru bebeluși Popreal. Țesătura moale, bumbăcel, ușor de purtat și comod la piele. Body este de culoari diferite și la orice dorință. Popreal este magazinul online pentru hăinuțe copii și hăinuțe pentru toată familia. Aici găsești Ieftin Set Îmbrăcăminte De Familie, Set Mamă-Fică, Set Tată-Băiat ect. La un preț mic și cu livrare gratuită.

Body cu bentiță rose print

Body cu bentiță de la Popreal. Țesătura moale, bumbăcel, ușor de purtat și comod la piele. Body este de culoare neagra cu imprimare flori roșii. La preț mic și livrare gratuită.

CUMPĂR ACUM

 

Body cu bentiță lemon print

Body cu bentiță de la Popreal. Comod, din bumbac și ușor pe purtat. Body este de culoare albă cu imprimare pom lămîe. La preț mic și livrare gratuită. Popreal te răsfață!

CUMPĂR ACUM

 

Body cu bentiță alb rose print

Body cu bentiță de la Popreal. Comod, din bumbac. Body este de culoare albă cu imprimare trandafiri. La preț mic și livrare gratuită. Popreal este cu tine mereu! 

CUMPĂR ACUM

 

Body cu bentiță roz

Body cu bentiță de culoare roz de la Popreal. Comod, din bumbac cu brodătura în partea din față.  La preț mic și livrare gratuită. Popreal pentru copilașul tău! 

CUMPĂR ACUM

 

Body cu bentiță bordo

Body cu bentiță de culoare bordo de la Popreal. Comod, din bumbac cu brodătura în partea din față și spate.  La preț mic și livrare gratuită. Popreal pentru copilașul tău! 

CUMPĂR ACUM