6 Maiouri/Bluze Pentru Femei de la Aliexpress

Bluze frumoase pentru serviciu și weekend-uri, ușor de asortat cu fuste șic sau blugi casual. Avem topuri, bluze și maiouri pentru dame de la Aliexpress, la super preț și cu livrare gratuită. Aliexpress ne oferă o gamă largă de maiouri, bluze si topuri pentru orice ocazie. Elegante, senzuale și foarte moderne, acestea sunt bluzele de damă din ultima colecție. Descoperă cele mai noi tendințe în modă!

Tricouri pentru femei

Liderul în vînzări, în stil occidental din chiffon. Tricou pentru femei și fete rotund la gât pe sezon de vară. Tricou larg cu imprimare, cu mîneci scurte. La dispoziție sunt 19 modele, de la Aliexpress.  

  CUMPĂR ACUM

Maiouri pentru femei

Maiouri pentru femei, moda  2018-2019 cu print mickey, scris, litere. Aliexpress ne ofera 7 modele, la un super preț. Maiourile sunt din materiale foarte bune, bumbac.

CUMPĂR ACUM

Tricou transparent Ruoru

Tricou transparent Ruoru, pentru femei sexy care nu te tem să își arate corpul. Foaret cool, de calitate, se spală ușor și cel mai important 22 de modele la un preț foarte mic. 

  CUMPĂR ACUM

Bluză fără mâneci Topuri

Topurile Ideal sunt combinate cu pantaloni scurți preferate, jambiere, pantaloni negri, blugi și așa mai departe. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, durabile pentru uzurea dvs zilnică. 

CUMPĂR ACUM

Maiou pentru femei

Maiou pentru femei, cu gât rotund și maneci scurte. Perfect pentru zilele de vară.Se combină bine cu blugi, pantaloni scurți sau fustițe. Disponibile 21 de modele diferite. 

CUMPĂR ACUM

Tricou de vară

Recent, moda de vară pentru femei. Topuri tricouri cu mâneci scurte culori potrivite, șifon.  Foarte comodă și se potrivește perfect la blugi, pantaloni scurți.

CUMPĂR ACUM