11 Mărfuri de pe Aliexpress pentru casă și bucătărie

Am facut o selecție de 11 produse pentru casă si bucătărie, de care sunt foarte mulțumită. O parte din ele sunt pentru gătit si o parte pentru interier. Fac parte din lucruri simple la prima vedere, dar sunt foarte necesare.

 

Posh de silicon pentru decorare torturi și prajituri

Poș profesional reutilizabil. A se spala dupa folosire. Din câte mi s-a spus e super util, foarte ușor de folosit și mai ales de spălat de crema. Am luat inițial o bucată să îl testăm, după am mai pus o comandă că uneori e nevoie de două mai ales când se fac prăjituri de sărbători. A venit al doilea și cred că mai luăm unul, așa , să fie de “rezervă”. În jur de 20 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Periuță de dinți pentru călătorii sau excursii

Am comandat inițial două și apoi încă 4 pentru niște prieteni după ce le-am arătat cât sunt de practice. Sunt mediu soft mai mult spre soft și periajul cu ele este o plăcere. Mă și gândeam că de acum să încep să înlocuiesc periuța normală (de la noi din magazine) cu aceasta și să îmi mai comand câteva să am de schimb. Oricum sunt super ieftine. Se spală ușor și se închid să fie protejate. Recomand!     În jur de 10 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Forme sau mulaje de briose, din silicon

Sunt mici și super simpatice, 6 per set. Calitate înaltă, formă flexibilă și neacoperită, ușor de curățat, mărimi standarte și ce ma impresionat este că sunt universale. Adică sunt pentru: produse de patiserie, brioșe și pâine, înghețată, deserturi și dulciuri. Sunt benevenite în casa fiecăruia.  În jur de 28 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Set decupatoare în formă de floare pentru pasta de zahăr sau fondant

Nu e singurul model pe care l-am comandat dar despre asta e vorba azi in acest post. Urmează să scriu și despre celelalte, iar oricum dacă tot ajungi pe Aliexpress la produsul acesta o să mai vezi și alte modele. Sunt mai multe, sunt și seturi mai mari. Plasticul e de bună calitate și se lucrează ușor cu ele. Sunt 4 în set de diferite mărimi: mică, medie, mare.  În jur de 16 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Nivelator pentru torturi

Dacă ești și tu interesat de domeniu gătitului, cam toate produsele acestea sunt pentru bucătarie ce îți sunt folositoare și sunt convins că o să găsești multe altele. Nivelatorul este dintr-un plastic bun, se lucreaza bine cu el și se spală foarte ușor după folosire. Dimensiunea este ideala pentru prajiturit acasă.  În jur de 15 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Etichete vintage autocolant – negru mat

Se lipesc pe borcane, căni, recipiente de depozitare etc. Se lipesc bine, au o forma vintage retro și suprafata este de culoare negru mat pe care se poate scrie cu creta sau marker alb (mai bine). Mai multe detalii nu prea am ce sa îți spun, vezi poza că spune o mie de cuvinte.  În jur de 25 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Lingurițe de metal retro vintage pentru ceai și cafea

6 lingurite absolut superbe. Nici nu îmi vine să cred că sunt atât de ieftine. Sunt din metal și sunt solide. Deși scria pe Ali, câ sunt din metal nu am fost convins până ce nu au ajuns și le-am ținut in mână. Prețul este per set nu per bucata. Stiu! Le vrei, așai?!  În jur de 350 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Set covorașe de baie

Pufos, asta e cuvantul ce le descrie cel mai bine. Sunt moi și plăcute la atingere. Am cautat și la noi o vreme covorașe de baie și nu am găsit ceva modele să ne placă. Iar pe Aliexpress, le găsești și rămîi mulțumit. Modele mai variate, calitate înaltă. Covorașele vechi nu îți mai bucură ochiul, uite aici și găsești covorașe perfecte pentru baia ta. În jur de 150 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Suport sau agățător, diverse pentru bucatarie

 

L-am luat așa din impuls într-un val de shopping pe Aliexpress și s-a dovedit a fi mult mai util decât prognozam inițial. Acum e plin de chestii și ne gândim, oare unde au stat lucrurile inainte sa il avem?!  În jur de 25 lei MD. 

CUMPĂR ACUM

Pliculețe de ceai, goale (pentru umplut)

Foarte recent am făcut a doua comandă fiindcă sunt pe terminate. Am luat niște ceaiuri foarte bune de la o farmacie naturistă și după ce le-am “transferat” în pliculețe mi-am dat seama că imi mai trebuie urgent. Sunt foarte utile și nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. Duci un mod de viață sănătos, atunci ele vin în ajutor. 100 pliculețe la un preț super bun!!!  În jur de 28 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Fluturași decorativi de lipit oriunde

Sticker decorativ de perete pentru camera zi – fluturi sau vezi mai multe modele pe Aliexpress. Poți merge dincolo de pereți și lipi sticker-ele pe oglinzi, uși, rame de pat, ferestre si mai mult, practic, oriunde va puteti gândi. Suprafețele ideale sunt pereții vopsiți cu finisaje lucioase sau vopsea satinată, lemn lustruit și lăcuit, electrocasnice și uși. În jur de 10 lei MD.

CUMPĂR ACUM