Mărfuri utile de la GearBest mai ieftin decât 100 de lei

Chiar și cu acești bani modești puteți cumpăra lucruri bune. Alivexpress este pentru noi magazinul online din China, în mod implicit, dar există și alte magazine la fel de cool. Unul dintre acestea este GearBest, unde puteți găsi, multe lucruri interesante la prețuri scăzute. Aici veți găsi un set de huse pentru telefonul mobil, foarte comode si la prețuri mici. Deasemenea veti găsi cîteva produse pentru calculator/laptop.

Cititor de carduri

Cititor de cartele miniatură - este folosit puțin mai mult decât un conector USB simplu. Este foarte comod, util și cel mai important foarte ieftin! În jur de 17 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Suport pentru mouse

Suport mouse pad foarte drăguț cu planetele sistemului solar. Lucrezi mult la calculator, atunci ai nevoie de un suport pentru ați face munca mai plăcută.  În jur de 30 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Aspirator pentru calculator

Un aspirator mic USB care va elimina ceia ce nu ajungeți. Este foarte util și de ajutor la curățirea calculatorulu.  În jur de 40 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Husă pentru mîină

Husă de mână pentru telefonul dvs, cu care este convenabil a face sport. Este comod, mereu la îndămînă și la un preț foarte mic. În jur de 30 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Husă impermeabilă

Carcasa va proteja telefonul de stropi și murdărie, vă va permite înotul sub apă cu el, dar nu este potrivit pentru fotografierea subacvatică. Super ofertă de la GearBest. În jur de 20 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Carcasă rezistentă la lovituri

Cascasă durabilă pentru Xiaomi Mi A1 / 5X va salva smartphone-ul în cădere. Disponibil în cinci culori.  În jur de 50 lei Md.

  CUMPĂR ACUM

Husă de tip carte

Husă de tip carte, va proteja telefonul tău de caderi sau lovituri. Husa se transformă într-un stand pentru telefonul smartphone. În interior există un compartiment pentru cardurile bancare. Potrivit pentru Samsung Galaxy J7 Prime / On.  În jur de 100 lei Md.

CUMPĂR ACUM

Husă cu sclipici

Lumină strălucitoare husă pentru iPhone 7 Plus. Disponibil în trei culori. Daca iți place tot ce sclipește această husă ete pentru tine. În jur de 50 lei Md.

CUMPĂR ACUM

Husă cu decorațiuni

O carcasă din silicon moale va proteja telefonul de praf și zgârieturi. Potrivit pentru iPhone 6 / 6S. Disponibile sunt cîteva modele.  În jur de 30 lei Md.

 

CUMPĂR ACUM