Mărfuri utile pentru Tine de la Aliexpress

Mărfuri utile pentru Tine de la Aliexpress, aici găsesși produse despre care nu ai auzit prea mult, dar care îți va ușura lucru zi de zi. În acest post am vorbit despre produse care ar interesa și bărbații dar cît și femeile. Sunt obiecte care te ajută, iar Aliexpress le ofera la preț mic și convenabil pentru fiecare. Bijuterii pentru femei, Cană Folding Cup, Mănuși pentru îngrijirea animalelor, diverse obiecte pentru bucătărie care îți ușurează lucru și cu care gătești mai repede.

Bijuterie Pandantiv 

Rose Gold & argint 100 limbi Te iubesc. Proiecția pandantiv colier romantic dragoste, memorie colier de nunta. Este un super cadou pentru persoana dragă, se potrivește la orice și este la un preț avantajos.

CUMPĂR ACUMMănușă pentru animale

Mănuși Nicrew pentru îngrijirea prietenului tău de companie, pisici, cîini. Ajută la Tundere de animale de companie, perie de păr, pentru a elimina parul, pieptene, mănuși pentru câinii și pisici domestici. Mănuși de masaj pentru animale.

CUMPĂR ACUM

 

Mug cu agitator

HOMETREE Cană originală de 400 ml pentru cafea, ceai.  Cană electrică pentru amestecarea laptelui cu containere inteligente, pentru amestecarea ceaiului sau a oricărei băuturi calde. Cana este din cutie din oțel inoxidabil H256. 

CUMPĂR ACUM

 

Folding Cup

Din paie de grâu portabil. Plastic telescopic Folding ceașcă. Drinking pentru călătorie convenabilă. Este foarte comodă, iar atunci cînd ai spațiu mic în geanta de bagaj această ceașcă este alegerea perfectă. 

CUMPĂR ACUM

 

Bucătărie Gadget

DIY instrument pentru găluște, de înaltă calitate.  Dispozitiv Jiaozi ușor de folosit, accesoriu foarte util în bucătăria ta. Atunci cînd nu ai timp la gătit acest gadget te ajută. 

CUMPĂR ACUM

 

USB ventilator gadget

DSstyles 2019 drăguț gadget fan, USB reîncărcabilă mic și drăguț.  Mini-ventilator cu lumină colorată pentru studenții,  adulți, ori unde îl poți lua cu tine.  Transport gratuit de la Aliexpress.

CUMPĂR ACUM

 

Umbrelă Samurai

Umbrelă pentru Bărbați mâner lung Samurai. Umbrelă Accesorii cuțit Mâner. Umbrelă deasemenewa și pentru femei, comodă, ușoară dar neobișnuită. Ceva nou pentru garderopa ta.


CUMPĂR ACUM