10 Produse Cosmetice de pe Aliexpress

Se consideră, că cosmetica chinezească este doar pentru cei care doresc să economisească bani și să cumpere un fals brand renumit. Dar la Aliexpress, poti gasi rujuri, fond de ten, fard de ochi, rimeluri si alte numeroase produse de calitate inaltă, pentru care nu trebuie sa achiti in surplus. Uite aici ți-am pregătit un șir de produse cosmetice care trebuie sa fie în geanta oricarei fete/femei.

 

Pensule într-o husă cosmetică convenabilă

Acest set de pensule este considerat cel mai bun. Pensulele sunt moi, este ușor de manevrat baza/primer pentru fața, ochi, fond de ten, fard de ochi. În total 32 de pensule, setul este impresionant – pentru toate ocaziile. În jur de 142 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Rujul mat lichid de la FOCALLURE

Rujurile mate au devenit hitul anilor 2017-2018! FOCALLURE – au o varietate de 25 de nuanțe.
Calitatea rujului este confirmată de 19 mii recenzii! Aceste rujuri vă hidratează remarcabil buzele! Ele sunt, de asemenea, caracterizate printr-o rezistență ridicată – până la 8 ore; după consum, își pierde puțin pigmentul. Cind sărutăm nu se imprima pe piele.
În jur de 28 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Fard de ochi BOUB

Vreau să vă spun despre paleta cu nuanțe mată care dau machiajului un aspect natural.
Nuantele lucioase sunt pentru amatori, dar vânzătorul a oferit toate opțiunile!
12 nuanțe de la alb la maro închis, pot fi utilizate atăt pentru sculptura feței.
În jur de 65 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Black mask cremă

Masca neagră cu cărbune activat este cea mai populară în vînzări.
De fapt, acest tub mic negru dă efect absorbant, o folosim pentru pealing facial si curățarea porilor care îndepărtează impuritățile de pe fața dumneavoastră lăsînd tenul întinerit si strălucitor.
În jur de 25 lei MD.

CUMPĂR ACUM

CC-cremă Yilianga

Cremă hidratantă cu un fond de ten lejer, acoperă imperfecțiunile, ameliorează ridurile fine, lasă un aspect uniform tenului și îi conferă strălucire. Are rezultate foarte bune și pentru persoanele cu piele grasă, dar si pentru tenul mixt sau uscat. Și-n plus, se aplică rapid!
În jur de 50 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Creion lichid impermeabil pentru ochi MAYCHEER

Creionul lichid de ochi de la MAYCHEER, conține vitamina E și alte substanțe benefice. Este in formă de creion, pentru o linie perfect estompată si care rezistă pină la 8 ore si nu lasă amprente.
Are o varietate de culori lucioase albastru și roșu ale sticlei.
În jur de 36 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Paletă de contur și structurarea feței YKS

Iluminare si corecție intr-o singura paletă. Este una din cele mai răspîndite palete, cu o gamă largă de nuanțe care se mențin dupa fixarea cu pulbere pentru orice tip de ten. Calitatea excelentă. Merită sa incercați! În jur de 38 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Beauty Blender

 

Beautyblender — acesta este un brand american cunoscut pentru aplicarea fondului de ten, bureți în formă de picături. Pe Aliexpress găsești o mulțime de burete – Beauty Blender. În plus găsești nu doar forma picătură, există bureți de silicon, sub formă de pere, cu un mîner și altele. Cu o calitate decentă, și cel mai important – la un preț accesibil.
În jur de 10 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Oglinda cosmetică iluminată

Deseori ne întîlnim cu faptul ca în încăperi este prea puțină lumină, iar cînd avem necesarul de a corecta machiajul în ajutor de vine această oglinda cu iluminare. De asemenea, ne salvează cînd călătorim, poți face machiaj sau să te demachiezi fie că ești în autocar/avion sau e noapte. Oglinzile cosmetice pot fi utilizate de către toți membrii familiei, varietatea de funcții adiționale mulțumind pe fiecare în parte. O oglindă cosmetică de calitate va face ca bărbieritul, machiajul sau aranjarea părului să devină mult mai simple și rapide.
În jur de 76 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Produs nou: Atomizor reîncărcabil pentru parfum

Parfumurile tale preferate mereu cu tine! Vă place să călătoriți și nu vreți să purtați flacoane mari de parfum? Soluția ideală este sticla parfum reîncărcabilă, cu volumul de 12 ml! Rafinat şi cu clasă, pulverizatorul de parfum se încarcă ușor direct din flacon. Vă va fi la îndemână nu numai în călătorii, fie serviciu sau petreceri, intilniri cu prietenii sau plimbări, veți avea mereu la dvs parfumul preferat!
În jur de 16 lei MD.

CUMPĂR ACUM