Produse pentru Frumusețe și Sănătate de la GearBest

Pe sait-ul GearBest găsești cele mai super produse pentru frumusețe și sănătate. Cel mai important că acest sait le oferă la un preț foarte mic, calitatea mărfii este garantată și ai și livrare gratuită. Aici am descris 7 produse, care sunt atît pentru frumusețe cît și pentru sănătate. Fiecare produs este verificat, am făcut comandă la fiecare din ele și am rămas mulțumită, vă recomand!

Pieptene pentru barbă

Un pieptene special cu template-uri pentru a face barba de formă corectă. În jur de 20 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Pelerină

Această pelerină ușoară vă va ajuta părul să nu se răspândească peste baie în timpul tăierii barbei. Este atașat direct la oglinda. Foarte comodă, dacă obișnuești să te bierberești singur. În jur de 40 lei MD.

 

CUMPĂR ACUM

Trimmer

Cu acest dispozitiv de tundere aveți posibilitatea să eliminați în condiții de siguranță și fără durere  părul din urechi și nas. În jur de 40 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Scaune de toaletă de unică folosință

Într-un set sunt 10 locuri din celuloză, care este complet solubil în apă. Foarte comode și la îndămînă cînd pleci în călătorie. În jur de 20 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Mască de somn

Nu poți adormi, te deranjează lumina atunci în ajutor vine masca pentru somn. Accesoriu moale și confortabil care vă va ajuta să adormiți. În jur de 80 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Pensulă pentru machiaj

Pensulă groasă pentru aplicarea produselor cosmetice cu o textura cremoasă.  În jur de 75 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Modele de sprâncene

Acest dispozitiv simplu vă va economisi timp și  vă va ajuta să vopsiți sprancenele perfecte.  În jur de 35 lei MD. 

CUMPĂR ACUM