Rochițe de la Aliexpress la un preț incredibil

Cumpărături simple pe Aliexpress. Cele mai avantajoase prețuri la rochițe. Aliexpress este cel mai mare magazin online din China cu produse precum rochii ieftine elegante, rochii de ocazie și rochii de seară. Prețurile la haine pe Aliexpress sunt mult mai mici decât în magazinele noastre și transportul este gratuit.

Rochie Aowofs

Rochițe pentru femei la modă vara 2019, în stil boem. Mini-rochie de vara, cu print 3D floare, fără mîneci.  În jur de 70 lei MD.

CUMPAR ACUM !

NOU | Rochie

Preț special de la Aliexpress. Rochiță pentru femei cu mîneci scurte și culori solide. Rochia este toată dintr-o nuanță, sunt disponibile 5 culori. Este ușoară, comodă și la un super preț.  În jur de 80 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Stilul BOHO | Rochie lungă

Rochie lungă pentru femei cu top, ce se potrivește pentru sezonul de vară. Rohia este cu print flori. Disponibile 7 culori. În jur de 180 lei MD.

CUMPĂR ACUM

NOU: Rochie Iarnă-Primăvară

Rochie iarnă-primăvară, cu mîneca lungă și dantelă. Sunt disponibile 4 culori, este foarte comodă, materialul de calitate. Rochie elegantă de seară, caldă la modă de la Vestidos. În jur de 130 lei MD.

CUMPĂR ACUM

Rochie de vară pentru femei

Rochie de vară pentru femei, lungă cu un umar gol. Se poartă și la petreceri de vară. Este comodă, ușoară. Disponibile sunt 3 culori, în complect este și chipiu. În jur de 170 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Nou 2019 Rochie de vară

Rochie de vară de dimensiuni mari, gât rotund, pînă la genunchi. Este comodă și foarte ușoară. Dispinibile sunt 3 culori. În jur de 200 lei MD.

  CUMPĂR ACUM

Rochie toamnă-iarnă

Vestidos De Festa, Rochie elegantă toamnă-iarnă. Este cu mîneci lungi, lungă și comodă. Disponibile sunt 5 culori. În jur de 240 lei MD.

  CUMPĂR ACUM